SAMSUN / İLKADIM - Maarif İlkokulu

Maarif İlkokulu

KIŞLA MAH. 977 SK. MAARİF İLKOKULU BLOK NO 5 İLKADIM / SAMSUN
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinler arası ve etik değerleri gözeten, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Başarılar
Okulumuz bir çok uluslararası projede başarılı çalışmalar yürütmüş, çalışmalarını Avrupa Kalite Ödülü ile taçlandırmıştır. Ayrıca okulumuz TEKNOFEST finallerine katılma başarısı göstermiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kışla Mah. 977.Sk. No 5 İlkadım/SAMSUN
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.